Overgaauw de Poelier 🥚

Dagelijks kunt u in onze winkel terecht voor kakelverse vrije uitloopeieren en dubbeldooiers. Ook hebben wij een uitgebreid aanbod van Nederlandse kip en streekproducten. Wij hebben naast de kipproducten ook een assortiment Drentse Rund en varkensvleesproducten. Op deze pagina willen we u een indruk geven over de producten die aangeboden worden.

Verse kipproducten

Dagelijks kunt u bij ons een ruim assortiment aan kipproducten verkrijgen. Wij krijgen dagelijks verse kip aangeleverd. Wij hebben ook diverse specialiteiten in huis die wij zelf bereiden. Probeert u bijvoorbeeld eens onze maïskip of een (biologische) soepkip!

Voor de kerstdagen hebben wij altijd een uitgebreider assortiment met diverse wild en kalkoenproducten.

Kakelverse eieren

Aan ons assortiment kunnen onze eigen eieren natuurlijk niet ontbreken. Deze vrije uitloop eieren worden dagelijks vers gelegd. Naast het normale formaat eieren hebben wij ook geregeld verse dubbeldooiers te koop. Wij hebben ook diverse horecazaken die de eieren afnemen, vraag gerust naar de mogelijkheden!

Gegrilde kip

Onze befaamde gegrilde kip is bij veel mensen geliefd. Zo kunt u een gegrilde kip ophalen maar ook delen van een kip zoals gegrilde vleugeltjes of een kippenpoot. Ook hebben wij diverse stukken zonder bot zoals cowboyvlees of chinese roast!

Overgaauw Party-pan!

Heeft u hapjes nodig bij uw feestje? Kies dan voor de Overgaauw Party-pan. Al deze hapjes in de hapjespan zijn voorgegaard en hoeven slechts opgewarmd te worden. Zo heeft uw geen vieze oven of magnetron. U kunt de kluifpan bestellen maar we hebben ook een bot-vrije pan!

Bezorgservice Overgaauw!

Ook bezorgen wij onze producten aan restaurants en horecazaken. Vraag gerust naar de mogelijkheden voor uw bedrijf.

Streekproducten

Bij ons in de winkel hebben wij een ruim aanbod aan streekproducten. Zo hebben wij aardappelen en uien van het Groningse land. Groningse Poffert en koolzaadolie uit Groningen. Bijenhoning uit het Groningse Marum. Rund en varkensvlees uit het Drentse Zeegse. Zuivelproducten van het Drentse aa. Echte boerenkaas en diverse droge worsten. Verder een ruim aanbod van Jan Bax uit Veen en producten van het Hollandse Schulp.

Duurzaam en lekker!

De StreekHap

Wilt u een volledig verzorgde BBQ, buffet of lunch? Schakel dan de StreekHap in voor de lekkerste producten.

Tevens zijn hun producten te verkrijgen bij ons in de Poelier. Zie hun site voor meer informatie.

Home

Poelier

Kip als huisdier

Uw kippenhok

Onze producten

Contact

Contactpagina

0594-548028

Overgaauw de Kippenboer

Kippenboer.nl
Holm 12
9356 VB
Tolbert (Groningen)
Tel: 0594-548028

Social media

Openingstijden

Maandag gesloten

Dinsdag t/m vrijdag 9:00-18:00

Zaterdag 9:00-16:30

Zondag gesloten